Vipps – praktisk betaling via mobil

Med fire millioner norske brukere har Vipps blitt det mest populære merket i Norge. Alt kunden trenger for å betale er å ha Vipps-appen tilgjengelig ved kjøp. Raskt, enkelt og smidig!

Les mer om Vipps

Logo Vipps
trustly

Direkte bankbetaling via Trustly

Walley Checkout har en integrert modul for direkte betaling via bank. Betaling utføres fra kundens bankkonto direkte i nettbutikken din, uten avbrudd. Dette bedrer kjøpsopplevelsen og reduserer risikoen for at kunden avbryter kjøpet og forlater handlevognen.

payment card

Kortbetaling

Walley Checkout støtter betaling med de fleste typer kort - debetkort, kredittkort og e-kort. Alltid med 3D Secure for din og kundens sikkerhet.

map

Lokale betalingsmåter

Selger du i flere markeder eller planlegger du å utvide til andre land enn Norge? Til sammen har de mobile betalingsmåtene Swish, Vipps og MobilePay over 13 millioner brukere og er på god vei til å etablere seg som de mest foretrukne betalingsmåtene. Med Walley Checkout kan du integrere alle betalingsmåter i en og samme løsning.

three stars

Nye betalingsmetoder

Hos Walley jobber vi kontinuerlig med å utvikle støtte for nye betalingsmåter, og vi følger utviklingen nøye. For hvem vet hvordan morgendagens betalingsløsninger vil se ut? Det vi vet helt sikkert, er at vi vil være raske på ballen.

Skvis.no doblet omsetningen etter en måned

Et godt samarbeid og smidig kassaløsning var noe som stod høyt på listen da Skvis.no lette etter ny betalingsleverandør. «Med Walley fikk vi dessuten en god samarbeidspartner og en betalingsløsning som rent teknisk passer til våre behov og kan håndtere bredden av produkter», sier Tarjei Vangdal, adm.dir. i Skvis.no

Les hele artikkelen

Tilpasset kundeopplevelse med Walley Checkout

Walley Checkout har et intuitivt brukergrensesnitt med ferdige integreringsmoduler som lar deg komme raskt i gang.

Les mer om Walley Checkout

lofi payment widgets

Er du klar for Walley?

Vil du vite mer om våre betalingsløsninger for store forhandlere og partnere i Norden? Kontakt oss i dag, så hører du fra oss!

Kontakt oss