Vipps – praktisk betaling via mobil

Med fire millioner norske brukere har Vipps blitt det mest populære merket i Norge. Alt kunden trenger for å betale er å ha Vipps-appen tilgjengelig ved kjøp. Raskt, enkelt og smidig!

Les mer om våre lokale betalingsmåter

Logo Vipps


Direkte betaling

Med forskjellige alternativer for direktebetaling er veien kortere fra tanke til handling, og kunden trenger ikke å bekymre seg for om kjøpet er betalt eller ikke. I tillegg til Vipps støtter Walley Checkout også sikker bankoverføring med Trustly og kredittkortkjøp.

Lær mer om direktebetaling


Betal senere

Tilby fleksibilitet og øk kjøpekraften med Walleys muligheter til å betale senere. Kundene kan velge å betale når de har mottatt varene, utsette betalingen eller betale i mindre deler, noe som ofte er en fordel når beløpet er høyt eller varen er noe man sjelden kjøper.

Lær mer om betale senere

Selger selskapet ditt til andre selskap?

Walley har lang erfaring innen betalingsløsninger for B2B-handel og tilbyr en rekke betalingsmåter. Med smidige og enkle kjøpsprosesser som verken krever registrering eller ekstra kontroll, kan flere og nye kunder handle hos deg.

Les mer om våre B2B-betalingsløsninger

Stadium ser en ny generasjon kunder

Sveriges største sportskjede vet hva som venter rundt hjørnet. Det handler om en ny generasjon kunder som er helt uinteresserte i tradisjonelle kundeklubber. De drives ikke av et jag etter bonuspoeng, men har høye forventninger til kundeopplevelsen som må fungere sømløst mellom digitale og fysiske kontaktflater.

Les hele artikkelen

 

block stadium

Tilpass kundeopplevelsen med Walley Checkout

Walley Checkout har et intuitivt brukergrensesnitt med ferdige integreringsmoduler som lar deg komme raskt i gang.

Les mer om Walley Checkout

lofi payment widgets

Er du klar for Walley?

Vil du vite mer om våre betalingsløsninger for store forhandlere og partnere i Norden? Kontakt oss i dag, så kommer vi tilbake til deg!

Kontakt oss