Øk salget og få mer fornøyde kunder

Å kunne velge å betale først etter at varene er mottatt, kan være avgjørende for om man handler. Og å vite at det er mulig å dele kjøpet i flere delbetalinger, gir kunden en følelse av sikkerhet og fleksibilitet. Men det har også en rekke fordeler for deg som forhandler:

- Øker konverteringen

- Bygger lojalitet

- Rask utbetaling, ingen kredittrisiko

simple payment

Faktura

Faktura er en sikker betalingsmåte som du kan tilby både i butikk og i netthandel. Det er også det mest populære alternativet på det svenske markedet og i topp tre i Finland og Norge.

payment account

Regnskap

Med en konto kan kundene dine samle alle sine kjøp fra både butikk og netthandel. En faktura sendes i slutten av måneden med mulighet til å betale alt på en gang eller dele opp i mindre delbetalinger. Konto er et populært tillegg til lojalitetsprogrammer, som både øker kjøpekraften og sjansen for at flere kunder kommer tilbake.

payment

Betal i deler

Å gi kunden muligheten til å dele betalingen over tid gir flere fordeler. Det skaper fleksibilitet og valgfrihet, noe som gir deg mer fornøyde kunder som vender tilbake.

payment in store

Praktiske betalinger i butikk

Tilby butikkundene dine de samme betalingsalternativene som når de handler på nettet! Fleksible betalingsmåter i butikken lar kundene dine velge hvordan og når de vil betale - via faktura, avdrag eller konto. Uansett, som forhandler får du alltid pengene på kontoen din neste virkedag.

business b2b

Smarte betalingsmåter for B2B-salg

Selger selskapet ditt til andre selskap? Med Walley kan du tilby bedriftskunder de samme enkle og praktiske betalingsmåtene, som verken krever registrering eller minimumsbeløp. Alle slags selskap kan handle på nett hos deg.

Oppskriften på fremgangen til Mat.se

Å handle mat på nettet er en del av mange menneskers hverdag. Det merkes på de siste årenes kraftige vekst for netthandel med matvarer, som har økt ytterligere i løpet av 2021. Men for Mat.se, som var en av de første, oppstår det nye utfordringer som følge av økt konkurranse. Kundelojalitet er dermed en virksomhetskritisk faktor ettersom konkurrentene bare er et klikk unna.

Les hele artikkelen

grocery bag

Tilpasset kundeopplevelse med Walley Checkout

Walley Checkout har et intuitivt brukergrensesnitt med ferdige integreringsmoduler som lar deg komme raskt i gang.

Les mer om Walley Checkout

lofi payment widgets

Er du klar for Walley?

Vil du vite mer om våre betalingsløsninger for store forhandlere og partnere i Norden? Kontakt oss i dag, så hører du fra oss!

Kontakt oss