Om Walley

Walley utvikler løsninger som gjør betalingen smartere, enklere og tryggere for både forhandlere og kunder. Vi synes at en smart betalingstjeneste skal la kundene betale på den måten som passer dem best, uansett om de handler som selskap eller som privatpersoner. Derfor tilbyr Walley forhandlere en løsning som rommer alle de beste betalingsmåtene. Enten kundene dine handler på nett eller i butikk, bør de alltid ha den samme muligheten til å betale slik de ønsker og når de ønsker. Med det samme, litt senere, eller litt om gangen? Med Walley kan du lett og trygt ta kontroll over dine egne betalinger – og salg.

Samtidig er vi mer enn en leverandør av betalingsløsninger. Vi vet at betaling kan innebære både en hindring, men også en mulighet for vekst for et selskap. Derfor arbeider vi alltid tett med hver enkelt forhandler for å løse problemer, dele innsikt og hjelpe dem å lykkes. Walley skaper et økosystem av erfaringer for forhandlere, samarbeidspartnere og kunder, hvor målet er å styrke forholdene og skape best mulige kundereiser.

Walley tilbyr løsninger for store forhandlere og samarbeidspartnere i Norden, også med virksomhet i andre land og i et bredt spekter av bransjer. Walley er et varemerke innen Norion Bank AB, en nordisk bank som tilbyr finansielle løsninger for selskap og privatpersoner.