Viser allerede før handelen hva det koster å dele opp beløpet

Hvorfor la kundene vente helt til de kommer til kassen, før de får vite hva slags betalingsmulighet som passer for dem? Like ved siden av produktbeskrivelsen viser betalingskalkulatoren, Payment Widget, hva det koster å dele opp kjøpet i delbetalinger.

Fornøyde kunder handler mer

Ved å tilby fleksible metoder for å dele opp kostnadene i månedlige delbetalinger gir du kundene muligheten til selv å bestemme hvor raskt de vil betale. Når du informerer kundene om dette på en tydelig måte, får de en bedre opplevelse. Og fornøyde kunder pleier å handle mer.

Enkelt, tydelig og salgsfremmende

Muligheten for delbetaling kan være avgjørende for at kunden fullfører et pågående kjøp. Dette gjelder særlig for varer med høyere pris.

Større gjennomsnittlige kjøp

Delbetalingskjøp har i gjennomsnitt 50 prosent høyere beløp enn vanlige fakturakjøp. Dette kan bety mye for lønnsomheten din.

Enkel å implementere

Betalingskalkulatoren Payment Widget er lett å implementere på produktsidene. Plasser den ved siden av produktet for å informere om muligheten til å dele opp kjøpet.

Synlig for kundene dine

Payment Widget har klar informasjon om mulighetene for å dele opp kjøpet. Kunden kan se den nøyaktige månedlige kostnaden, inkludert gebyrer og renter.

Kom i gang med Payment Widget

På Walley's Developer Portal finner du all informasjon du trenger for å implementere betalingskalkultatoren Payment Widget. Informasjonen som vises i betalingskalkulatoren er tilpasset prisen på produktet.

Developer Portal

Er du ennå ikke kunde hos oss?

Kontakt oss for å finne ut mer om betalingsløsninger for store forhandlere og samarbeidspartnere i Norden.

Kontakt oss

Hva ser du etter?

Om Walley Nyheter Bærekraft Personvern

Kontakt oss

Drammensveien 123

0277 Oslo