Gi bedriftskundene dine en bedre handleopplevelse

Driver du netthandel i bedriftsmarkedet? Med Walley kan du tilby like smidige, enkle og brukervennlige betalinger til bedrifter som til privatkunder. Dette gjør kjøpsreisen mer effektiv, noe som øker salget. Du får muligheten til å nå nye kundegrupper og reduserer samtidig administrasjonen for både deg selv og kundene dine.

Fakturabetaling 30 dager

Støtter forskjellige fakturaformater, for eksempel PEPPOL/EHF.

Har høyest tilslutning i markedet/Er mest utbredt i markedet/(Markedets beste godkjenningsgrad)

Registrering og kjøp med digital signatur

Gir alle typer – også nyopprettede – selskaper mulighet til å handle på nett og bruke den betalingsformen som passer dem.

Smidig oppstart og drift med Walleys integrasjonsplattform

Slik økte HYMA salget

Hyma Group inkluderer merkene Duabhuset, Hylte Jakt & Lantmän, Maskinklippet og Dogger. De lette etter en betalingspartner som kunne tilby en komplett betalingsløsning for alle merkevarer, men som også var lydhør - valget falt derfor på Walley.

Les hele artikkelen

hyma

Walley Checkout for B2B

B2B-salg er ofte komplekst og krever helt andre løsninger enn salg til privatkunder. Walley benytter fordelen av vår kundevennlige kasse og gjør den tilgjengelig også for bedriftsmarkedet.

Med Walley Checkout B2B vil bedriftskundene dine ha en betalingsopplevelse som er like enkel og smidig som de er vant til når de handler som privatperson, med alle de vanligste betalingsmåtene - men også med muligheten til å administrere forskjellige leverings- og fakturaadresser. På en måte som er både fleksibel og helt automatisk.

 

  • Faktura 30 dager og kredittkort
  • Enkel og fleksibel administrasjon av adresser
  • Antisvindel-system som beskytter deg og dine kunder

  • Ingen kreditt- eller svindelrisiko
  • Flere betalingsmåter - en avregningsflyt
  • Ingen faste avgifter
  • Automatiske oppdateringer og kontinuerlig optimalisering

Er du klar til å ta neste skritt i B2B-salget ditt?

Er du nysgjerrig på Walleys B2B-løsninger eller vil du prøve B2B-kassen vår? Kontakt oss i dag, så kommer vi tilbake til deg!

Kontakt oss