Vipps – praktisk betaling via mobil

Med fire millioner norske brukere er Vipps blitt det mest populære merket i Norge. Alt kunden trenger for å betale er å ha Vipps-appen tilgjengelig ved kjøp. Raskt, enkelt og smidig!

Øk konverteringen og få mer fornøyde kunder med Vipps

Vipps er en populær betalingsmåte

Over 4 millioner brukere i Norge.

Godt integrert i Walley Checkout

Telefonnummer hentes fra kundeprofilen og kunden forlater aldri kassen under betaling.

Betaling direkte via mobilen

Siden Vipps alltid er lett tilgjengelig, har det blitt den vanligste betalingsmetoden blant kunder som handler med mobile enheter.

Øker konverteringen i kassen

Med Vipps får kundene en hindring mindre for å fullføre kjøpene sine, spesielt når de handler med mobil og for mindre summer.

Lokale betalingsmetoder tilpasset markedet ditt

Selger du i flere markeder eller planlegger du å utvide til andre land enn Norge? Til sammen har mobilbetalingsmåtene Swish, Vipps og MobilePay mer enn 13 millioner brukere og er godt på vei til å etablere seg som de mest foretrukne betalingsmåtene i Norden. Med Walley Checkout er disse betalingsmetodene tilgjengelige i en og samme løsning.


MobilePay

Over fire millioner brukere i Danmark og 1,7 millioner i Finland betaler hver dag med mobilbetalingsappen MobilePay. Legg MobilePay i kassen, og aktiver enda enklere, sikrere og raskere betalinger.

Swish

Med sju millioner brukere er Swish en av de mest populære betalingsmåtene i Sverige, spesielt når man kjøper med mobil. En enkel, rask og sikker måte å betale på.

Tilpasset kundeopplevelse med Walley Checkout

Walley Checkout har et intuitivt brukergrensesnitt med ferdige integreringsmoduler som er raske å ta i bruk.

Les mer om Walley Checkout

Vil du vite mer om våre lokale betalingsmåter?

Med Vipps, Swish eller MobilePay i kassen lar du kundene betale på den måten de foretrekker. Kontakt oss for å vite hvordan du implementerer de mest populære betalingsmetodene i Norden.

Kontakt oss

Hva ser du etter?

Om Walley Nyheter Bærekraft Personvern

Kontakt oss

Drammensveien 123

0277 Oslo