Smarte betalingsløsninger for vellykkede kjøp

Walley er ikke bare en leverandør av betalingsløsninger, men en partner som hjelper store selgere i Norden med å optimalisere salgskanalene. Enten du selger i butikken, på nett eller gjennom andre kanaler, til privatpersoner eller andre selskap, kan du være sikker på at vi har en løsning som hjelper deg med å lykkes.

lightning

Walley Checkout

Walley Checkout er utviklet for å gi kunden en best mulig opplevelse. Millioner av eksisterende kundeprofiler gjør det mulig å identifisere kunden raskt, tilpasse leveringsalternativer og alltid tilby de mest relevante betalingsmåtene. Dette gir deg de beste forutsetningene for å øke salget og få mer fornøyde kunder.

user journey

Bedre kundereiser fra start til slutt

Etter kjøpet er Walley der for kundene dine. Med Walleys app og MyWalley får kundene god oversikt og kontroll over sine kjøp, og når de har spørsmål, er kundeservicen vår tilgjengelig.

customer relations

Sterkere bånd mellom deg og kunden din

Benytt anledningen til å kommunisere med kundene dine gjennom flere kanaler også etter at salget er gjennomført. Det er det beste grunnlaget for å skape lojalitet og mersalg.

company building

Selger du til selskaper? Velg Walley!

Med Walley skaper du like gode kjøpsopplevelser for bedriftskunder som for enkeltpersoner. Vi har lang erfaring i B2B-markedet og har utviklet betalingsløsninger som løser mange av utfordringene ved B2B-salg.

plant

Datadeling og innsikt

Som Walley-forhandler får du tilgang til innsikt og data som hjelper deg med å ta forretningsbeslutninger, spore trender og oppdage endringer i kjøpsatferd.

plant

En partner som hjelper deg å vokse

Hos Walley får du et dedikert kundeteam som gir rask støtte, ekspertise, råd og innsikt. Vår kombinerte erfaring gir deg et forsprang på konkurrentene dine.

Derfor valgte Stadium Walley

Stadium er et selskap som er i stadig utvikling og kontinuerlig strever for å styrke opplevelsen for sine kunder. Siden samarbeidet med Walley har virksomheten deres utviklet seg mye, noe som har økt kravene for å kunne tilby kundene en enkel og fleksibel betalingsløsning, uansett om du handler i en fysisk butikk eller på nettet.

Les artikkelen her

Enkel integrering

Handelsbeskyttelse - Walley tar full kreditt- og svindelrisiko

Sikker utbetaling allerede neste virkedag

Dedikert støtte

Automatiske oppdateringer

Markedstilpassede løsninger

Tilpasset kundeopplevelse for de nordiske markedene

Walley Checkout har et intuitivt brukergrensesnitt med ferdige integrasjonsmoduler som lar deg komme raskt i gang.

Les mer om Walley Checkout

 

Enda bedre med Walleys tilleggstjenester

Med tilleggstjenester som leveringsmodul, betalingskalkulatoren Payment Widget og Paylink blir Walley det beste valget for alle forhandlere.

Les mer om Walleys tilleggstjenester

colorful puzzle pieces

Er du klar for Walley?

Vil du vite mer om våre betalingsløsninger for store forhandlere og partnere i Norden? Kontakt oss i dag, så hører du fra oss!

Kontakt oss

Et utvalg av våre forhandlere

Se mer