Slik jobber Walley med bærekraft

Netthandelen står overfor en rekke bærekraftsutfordringer. Dels klimarelaterte problemstillinger vedrørende transporter og returer, dels problemstillinger som handler om økonomisk bærekraft, for eksempel å motvirke overbelåningen i samfunnet. Som en aktør innen netthandel ønsker Walley å bidra til økt bevissthet rundt klimamessig, sosial og økonomisk bærekraft. Det betyr at vi streber etter å ha en kontinuerlig dialog med bransjekollegaer, partnere og kunder om hvordan vi sammen kan bidra til en bærekraftig fremtid.

Walley er et varemerke i Norion Bank AB, som har som ambisjon å bidra målbart til FNs globale bærekraftsmål frem mot 2030. Vår ambisjon er også å medvirke til å nå målet i Paris-avtalen om å holde den globale oppvarmingen under 2 grader. Vi vil øke de positive effektene og redusere de negative fra vår finansieringsvirksomhet.

Norion Bank AB vil gjennom forretningsmessighet, engasjement og omtanke gjøre det mulig for kunder å fortsette å utvikle seg. Sammen skal vi bidra til morgendagen og en bærekraftig utvikling.


Les mer om Norion Bank ABs bærekraftsarbeid

Hva ser du etter?

Om Walley Nyheter Bærekraft Klagehåndtering Vilkår Personvern Cookieinnstillinger

Adresse

Drammensveien 123

0277 Oslo