Slik jobber vi med bærekraft

Walley ønsker å være en langsiktig samarbeidspartner både for selskap og privatpersoner. Det betyr at vi ønsker å være ansvarlige i alt vi gjør, i forholdet vårt til kunder og ansatte, hvordan vi utvikler produktene våre, i vår service og hvordan vi driver virksomheten vår. 

Slik jobber Walley med bærekraft

Netthandelsindustrien står overfor en rekke bærekraftsutfordringer. På klimasiden er det utfordringer knyttet til transport og retur. I tillegg har vi utfordringer knyttet til økonomisk bærekraft og motvirkning av gjeldsbyrden i samfunnet. Som netthandelsaktør ønsker Walley å bidra til å øke bevisstheten om miljømessig, sosial og økonomisk bærekraft. Vi streber etter å ha en kontinuerlig dialog med bransjekollegaer, partnere og kunder slik at vi sammen kan bidra til en bærekraftig fremtid.

Walley er et merke innen Collector Bank, med bærekraftsarbeid basert på FNs Global Compacts, som er 10 prinsipper med mål om å bidra langsiktig til et integrert, forretningsetisk, sosialt og miljømessig perspektiv i hele vår virksomhet.

Collector ønsker å gjøre en forskjell på de områdene der vi har best mulighet for å påvirke. Vi har tre strategiske satsingsområder for vårt bærekraftsarbeid: Å skape bærekraftig økonomi, redusere miljø- og klimapåvirkning og tilby en arbeidsplass som gir rom for utvikling.

Les mer om Collectors bærekraftsarbeid

Hva ser du etter?

Om Walley Nyheter Bærekraft Personvern Klagehåndtering

Adresse

Drammensveien 123

0277 Oslo