Slik fungerer det Kjøp nå betal om 2 måneder

Ved å velge Kjøp nå betal om 2 måneder får du opptil 90 dager på deg til å betale.
Vær oppmerksom på at dette medfører ekstra kostnader. Det finnes gratis alternativer for direkte betaling som du kan velge hvis du ikke ønsker å betale ekstra gebyrer.

Når du fullfører kjøpet, overføres kravet til Walley, og betalingen skjer til Walley.

Når vil jeg motta betalingsinformasjon?

Walley sender deg betalingsinformasjon samme måned som kjøpet ditt forfaller.

Kan jeg betale i avdrag?

Via Walley-appen kan du søke om å konvertere fakturaen din til en delbetaling. For å se hvilke alternativer som gjelder for akkurat ditt kjøp, logger du inn via Walley-appen.

Når søknaden er godkjent, må du signere en kredittavtale. Hvis du ikke signerer en kredittavtale, forfaller hele beløpet til betaling samtidig.

Hva er gebyrene?

  • Det påløper et kampanjegebyr og et administrasjonsgebyr.
  • De nøyaktige kostnadene for kjøpet ditt blir alltid oppgitt i kassen før du fullfører kjøpet. Du kan lese SECCI og de generelle vilkårene her.

Hva skjer hvis jeg ikke betaler?

  • Ved manglende betaling vil Walley belaste deg med de til enhver tid gjeldende purregebyr og inkassosalær som er fastsatt i lov eller forskrift.
  • Walley har også rett til å kreve strafferenter i henhold til de generelle vilkårene. Generelle vilkår er for tiden 22% % per år.

Manglende betaling og vesentlig forsinkelse kan medføre at gjelden sendes til inkasso og at hele kreditten annulleres ved umiddelbar betaling.